See you soon


Pinja: Tää kulunut viikko oli kyllä varmaan koko kesän mieleenpainuvin. Maanantaista lauantaihin Judith oli meillä ja noihin päiviin mahtui paljon naurua, tyhmiä juttuja, pyöräilyä, shoppailua, väsymystä, Suomenlinnassa käynti, suomalaisia ruokia, läksiäiset, saunomista, Porvoossa vierailu, pullien leipomista, vadelmien poimimista ja vanhaa suomalaista maalaismaisemaa katsellen rentoutumista. Oli ihanaa huomata miten hyvin Judith täällä viihtyi ja tuli kavereideni ja perheeni kanssa mainiosti toimeen. Voi myös olla että Barcelonaan aukeaa pian kunnon suomalainen pullaleipomo, sen verran lähti nimittäin kardemummaa täältä matkaan :D Viikko oli kaikin puolin ihan mahtava, vaikka säiden kanssa kävikin vähän huono tuuri.


Olin tosi yllättynyt siitä miten hyvin meidän espanjalaiselle vieraalle maistui suomalainen ruoka! Karjalanpiirakat, makaronilaatikko, raejuusto ja ruisleipä olivat kaikki kuulemma todella hyviä, niistä pullista ja korvapuusteista nyt puhumattakaan ;)


Lauantai-iltana vietettiin vielä vähän pienemmällä porukalla Kaisun (<< click!) läksiäisiä, enkä voi vieläkään uskoa ja kunnolla sisäistää etten tuu tota ihanaa tyttöä vuoteen näkemään. Onneksi nykyään on kuitenkin niin helppoa pitää ilmaiseksi yhteyttä ulkomaille kiitos Facebookin, Skypen, Whatsappin yms :)


This entry was posted on sunnuntai 4. elokuuta 2013 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

2 Responses to “ See you soon ”

  1. Upeita kesäkuvia ja ihana tunnelma! Kiva tää sun blogi muutenkin, liityin lukijaksi :)

    http://reetta-s.blogspot.fi

    VastaaPoista