Shopping in Tallin

IMG_3560M

IMG_3590M

Pilvi: Viikko sitten kävimme serkkujen kanssa Tallinnassa syysvaateostoksilla ja ylemmistä kuvista varmaan huomaa, mikä oli suosikkikauppamme ;) Itse löysin Brandy & Melvillen ensimmäisellä reissullani Roomaan, ja sen jälkeen sitä on tullut bongailtua ympäri maailman. Sekosin täysin, kun kyseinen kauppa tuli yhtäkkiä vastaan Tallinnan vanhassa kaupungissa, sillä esimerkiksi Interrailillä emme olisi saaneet mahtumaan ylimääräisiä ostoksia rinkkaan. Brandysta tuli myös serkkujeni lempparikauppa ja onneksi saimme kuulla myyjältä loistavia uutisia: Brandy on tulossa Suomeen! Toivottavasti myyjän sanaan on luottaminen ;)

IMG_3594M
IMG_3609M

Shoppailun lisäksi reissuun mahtui tietysti hyvää ruokaa (aloin vihdoin tykätä Vapianon ruuista ja kävimmekin siellä sekä lounaalla, että päivällisellä...) ja paljon kävelyä! Luulisi, että reilatessa olisin jo tottunut olemaan jaloillani koko päivän, mutta ilmeisesti en, sillä päivän päätteeksi jalkoja kyllä särki :D 

IMG_3625M
IMG_3630M
Neule/Bershka, Toppi/Brandy & Melville, Korut/Brandy & Melville

Tässä siis vielä Tallinnan ostoksia. Oon erityisen innoissani noista infinity-koruista, koska oon etsinyt niitä koko kesän ympäri Eurooppaa :) Enkä malta odottaa, että syksyn tullen pääsen käyttämään tota neuletta! Kaikin puolin siis onnistunut reissu ;)

This entry was posted on perjantai 2. elokuuta 2013 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

2 Responses to “ Shopping in Tallin ”

 1. Ihania ostoksia! :)
  Oi oi, toivottavasti Brandy tulee Suomeen! Tallinnassa ja Tukholmassa kyllä, mutta ei meillä! Välillä tulee nii takapajula fiilis.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Mut onhan tänne nyt tullu jo esim Starbucks ja jos se Brandyki tulee ni ehkä täst sit lähtee ;)

   Poista