Today's outfit


Pinja: Onko mitään ärsyttävämpää kuin nämä elokuun säävaihtelut?! Aamulla palelin noissa vaatteissa, mutta iltapäivällä matkalla koulusta kotiin meinasin paahtua. Jokatapauksessa tykkäsin tästä asusta kovasti! Sukkiksilla saa kivasti jatkettua kesävaatekautta vähän pidempään, eikä tarvitse tunkea mekkoja ja shortseja varastoon heti kun lämpömittari näyttää alle 20 astetta. En tajua miksi en joskus yhtään tykännyt sukkahousuista, noihan on ehkä maailman mukavimmat päällä! Vielä kun toi mekkokin on ihan älyttömän pehmeä, niin ei tuntunut yhtään pahalta istua koulussa kirjoittamassa mainosanalyysiä. 

Näissä kuvissa näkyykin ehkä vähän mun viimeviikon maanantaisen kampaajareissun jälkeistä lyhyempää tukkaa. "Huonoja latvoja" lähti taas aika mitta, mutta nyt hiukset ainakin näyttää ja tuntuu terveiltä! Ja onhan se niin että vaikka olisi kuinka pitkät hiukset niin hyväkuntoiset on aina nätimmät :)

This entry was posted on tiistai 20. elokuuta 2013 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

10 Responses to “ Today's outfit ”

 1. Ihana mekko!

  ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

  VastaaPoista
 2. I love your outfit! Especially those stylish tights :)

  VastaaPoista
 3. I am so in love with your outfit! The tunic is awesome and I think it suits you perfectly! Such a great look!

  Maybe you would take part in my giveaway?:)
  Best Jasmin

  VastaaPoista
 4. Ihana ulkoasu! Oot huuuurjan nätti:-)

  http://100milesnetta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. super cute! we love the blue!

  xx
  Davie+Erica

  VastaaPoista