August favourites


Pinja: Jonnekin se elokuukin vaan tuntui häviävän, ja viimeistään nyt voi sanoa että syksy on täällä! Nyt kun kuukausi taas vaihtuu, ajattelin tulla jakamaan mun lempparijuttuja elokuulta, joten here we go!


Benefit They're Real Mascara ja Grazette Crush 6 Pineapple Wonder Mask: Näistä molemmista olen tehnyt omat postauksensa, joten en ala tähän enempää selittelemään. Varsinkin tuo ripsari on ollut kovassa käytössä ja jotain muuta ripsiväriä kuin tota oonkin elokuun aikana käyttänyt ehkä kaksi kertaa. 


Uudet stabilot: Hah, en voinut olla sisällyttämättä näitä tähän postaukseen! 25 uudella ohuella stabilolla kelpaa tehdä muistiinpanoja ja täytellä kalenteria ;)


Loréal Paris Studio Secrets Professional Primer ja Maybelline Dream Fresh BB-voide: Nyt koulujen alkamisen jälkeen oon taas alkanut panostaa vähän enemmän siihen miltä naama näyttää ja nää kaks tuotetta on ollut käytössä päivittäin. En ollut aikaisemmin edes ajatellut mitään primereita sun muita, mutta nyt kun olen käyttänyt tota niin eron pohjustetun ja pohjustamattoman ihon välillä huomaa selvästi! Vaaleanpunaista voidetta levitetään sormenpäillä pyörivin liikkein kasvoille ja se tekee ihosta mattapintaisen ja peittää suuria ihohuokosia. En kyllä vieläkään sanoisi että joku tällänen on meikkaamisen kannalta aivan välttämätön, mutta ei mulla tosta mitään huonoakaan sanottavaa ole:) Maybellinen BB-voiteen taas otin pitkästä aikaa laatikon perältä käyttöön, enkä muistanutkaan kuinka hyvä tuo on! Kun käytin tätä ekoja kertoja en tykännyt yhtään, mutta nyt täytyy sanoa että mun mun mielestä toi on jopa parempi kuin se Garnierin BB-voide.Koulun alkaminen: Kyllä, tää on ollut yks mun lempparijuttuja elokuussa! Vaikka se tarkoittikin stressin lisääntymistä, läksyjä ja väsymystä, mun mielestä oli tosi kiva palata takasin kouluun. Arki alkaa taas rullaamaan normaalisti, päiviin tulee rutiineja ja säännöllisyyttä, kavereita näkee lähes päivittäin ja viikonloppujakin arvostaa ihan eri tavalla. Sitäpaitsi musta on ihanaa kun tuntuu että saan oikeasti tehtyäkin jotain :D H&M:n kaulakoru ja sormukset: Oon ihan rakastunut näihin! Kenzan blogissa on näkynyt noi sormukset useaan otteeseen ja menin ihastumaan niihin sitten niin paljon, että piti saada omatkin. Noi on mun mielestä ihan superkivoja, koska niitä voi laittaa useamman kerralla ja osa on sellaisia pienempiä jotka menee vain rystyseen asti. Samalla kun ostin noi sormukset kiikutin kassalle myös tuon kaulakorun ja sitäkin on tullut pidettyä monen monta kertaa. Se on just täydellisen kokonen: ei mikään pieni ja siro, mutta ei mikään valtava statementkään. Kaulakoru ja sormukset on kaikessa yksinkertaisuudessaan todella kauniita ja olen kesän aikana alkanut ihastumaan nimenomaan kultaisiin asusteisiin, kun vielä viime keväänä hopea miellytti mun silmää enemmän.


Hyvää syyskuuta kaikille!

Kuva: We♥It

This entry was posted on sunnuntai 1. syyskuuta 2013 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

2 Responses to “ August favourites ”