Cookie monster

Pinja: Oon nyt muutaman kerran keksihampaan kolottaessa tehnyt koulun jälkeen välipalaksi tälläisiä super helppoja ja terveellisiä kahden aineksen keksejä. Näihin ei oikeasti tule mitään muuta kuin banaania ja kaurahiutaleita, mutta maistuvat ihan mielettömän hyviltä!


Ensin muussataan banaani, jonka jälkeen sen joukkoon heitetään kaurahiutaleita sen verran, että "taikinasta" tulee tuollaista tahnamaista. Sitten vain muotoillaan keksit pellille ja paistetaan noin 250 asteisessa uunissa suunnilleen kahdeksan minuuttia. Ja valmista on! Maailman helpoimmat ja terveellisimmät keksit :) Itse ripottelen vielä valmiiden keksien päälle kanelia, jonka voisi varmasti laittaa myös ihan sinne taikinan joukkoon. Muutenkin uskon, että tota reseptiä voi varioida ihan oman mielensä ja makunsa mukaan, ja heittää joukkoon esimerkiksi pähkinärouhetta, rusinoita, tai mitä nyt ikinä keksiikään. 


Nyt mä toivotan kaikille hyvää viikonloppua, joka itselläni kuluu suurimmaksi osaksi ensi viikolla alkavaan koeviikkoon valmistautuessa!

P.S. I love me -messulippujen arvonta päättyy huomenna, joten vielä on aikaa osallistua :)

This entry was posted on perjantai 20. syyskuuta 2013 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

6 Responses to “ Cookie monster ”

 1. NAM! pakko kokeilla joku päivä :D

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva kun teit postauksen tästä! Pitää itsekkin kokeilla noita, näyttää niin hyviltä! :)

  Mymustacheworldblog.blogspot.fi ♡

  VastaaPoista
 3. Yummy, it looks so delicious ! ;)

  VastaaPoista