Digging deeper


Pilvi: Jokaiseen yllä olevaan kuvaan liitty yhdellä tai useammalla tavalla asia, joka tekee mut onnelliseksi. Ne asiat eivät vältämättä ole isoja (en kuitenkaan vähättele täydellisen mustikkapiirakan merkitystä onnelisuuteeni...), mutta saavat silti ihmeitä aikaan silloinkin, kun minkään ei kuvittelisi piristävän. Huomaan kuitenkin, että itselleni ongelmaksi muodostuu se, että tarvitsen elämääni koko ajan lisää niitä pieniä onnenmurusia. Ei riitä, että omistan yhden täydellisen laukun, tarvitsen kaksi. Ei riitä, että osaan tehdä hyvää mustikkapiirakka, haluan osata tehdä myös täydellistä lasagnea. Ei riitä, että olen 10 oppilas italiassa, haluan olla yhtä hyvä myös ruotsissa. Ei riitä, että saan sisustaa itse oman huoneeni, sisustan mielummin koko talon ja saman tien vaikka naapurienkin. Ei riitä, että omistan ihanan koiran, haluan myös kissan ja minipossun.

Tähän liittyen olen kuullut monesti sanottavan: happiness is not having what you want, but wanting what you have. Muutama päivä sitten opin kyseisen sanonnan kantapään kautta. Olin liian keskittynyt haluamaan kuuta taivaalta, joten unohdin, että mulla on jo jotain ihan yhtä hyvää paljon, paljon lähempänä. En halua tehdä samaa virhettä uudestaan, joten tämän syksyn aikana aion opetella arvostamaan vielä enemmän kaikkea, mitä olen jo saanut elämääni. Luulen, että olen jo päässyt alkuun - juuri nyt olen nimittäin onnellinen ilman mitään syytä. 

Kuitenkin uskon, että on vähintään yhtä tärkeää haaveilla ja koko ajan tavoitella uusia asioita, kuin arvostaa sitä mitä jo on. En olisi ikinä saavuttanut elämässäni yhtä paljon syitä olla onnellinen, jos en olisi uskaltanut haaveilla. Joten lopuksi: Dream, Believe, Achieve.

This entry was posted on perjantai 13. syyskuuta 2013 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

6 Responses to “ Digging deeper ”

 1. Vastaukset
  1. Niin ovat, eivät siis ole minun vaan kuvassa kaverini suunnittelee niiden ostoa :)

   Poista
 2. Aivan ihana blogi! Upeita kuvia ja kiva määrä tekstiä + hieno banneri c:

  http://cowswings.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Upeet kengät :3


  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista