Fashion week edition - day 3


Pinja: Tälläiset vaatteet valikoitui näin maanantaiaamuna päälle. Rakastan tota raitapaitaa, se on meinaan ihan super pehmeä ja mukava. Mitäpä muutakaan sitä maanantaina päälleen haluaisi pistää? Jostain syystä en tykkää noista farkuista yhtään lahkeet "normaalisti", mutta tolla tavalla käärittynä ne on mun mielestä hirmu kivat. Pilvi on tänään ollut kotona kipeenä, joten sen takia vain mun asusta kuvaa tällä kertaa. Kiitos YO-kuunteluiden mulla alkoikin koulu vasta 12 ja huomenna sama homma. Tulee ihanan kevyt laskeutuminen tähän viikkoon kun herätyskello ei soita kuudelta aamulla.


Koulun jälkeen lähdin Mian kanssa Tapiolaan sovittamaan mun unelmien wanhojen mekkoa, mutta mitä kävikään ilmi kun päästiin paikan päälle... Sellanen oli jo myyty meidän kouluun. Tiedän että maailmassa on vakaviakin ongelmia, mutta just tällä hetkellä mua harmittaa ihan hirveesti! Alkaa pikku hiljaa tulemaan jo stressi ja ahdistus ton mekon kanssa, kohta ei oo enää mitään kivaa jäljellä. Ei auta kuin jatkaa metsästystä siis.


Mia on ottanut tämänkin postauksen kuvat ja tällä kertaa ihan omalla kamerallaan, eli Canon EOS 60D:llä. Kyllä tuon eron vaan huomaa ja saattaahan ton kameravelhon loistavilla taidoillakin olla jotain tekemistä asian kanssa :) Kiitos vielä näistäkin Mia! 

This entry was posted on maanantai 9. syyskuuta 2013 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

6 Responses to “ Fashion week edition - day 3 ”