Fashion Week Edition

Pilvi & Pinja: Me molemmat ollaan ahkeria muoti- ja lifestyleblogien lukijoita, joten tällä hetkellä meidän kummankin Bloglovin' tulvii postauksia yhden tietyn aineen tiimoilta, nimittäin New York Fashion Weekin. Inspiraatiota pukeutumiseen tulvii joka tuutista, eikä sen vaikutusta omiin mietteisiin voi olla huomaamatta. Kaikki ihanat syysasut bloggajien päällä (ja ehkä vähän catwalkin sneakpeakit kevätmuotiin..) saavat aikaan hirveän shoppailuhimon sekä myös sen, että taas jaksaa panostaa pukeutumiseen. Syysvaatteet ovat meidän molempien vaatekaappien suosikkisisältöä, jote päätimme nyt muotiviikkojen kunniaksi postailla tämän viikon ajan yhteisiä postauksia päivän asuista ja sitä kautta esitellä omaa syysvaatetusta. 

Alla olevista kuvista löytyy perjantain asukokonaisuudet :) Meidän koulussa on oikeastaan ympäri vuoden jäätävän kylmä, joten  vaikka ulkona oli superlämmin ja aurinkoinen päivä, asuihin oli pakko lisätä lämmintä ja pehmeää neuletta. Niin ihanan syksyistä!


This entry was posted on lauantai 7. syyskuuta 2013 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

12 Responses to “ Fashion Week Edition ”

 1. Olipas suloisesti kirjoitettu postaus :3 Symppiksiä ootte!


  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postaus ja ihanat asut! :) tykkään tosi paljon tosta Pinjan hameesta! :)

  Mymustacheworldblog.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. oi että kui ihanat asut molemmilla ! <3

  VastaaPoista
 4. Love the outfit!
  Great blog, so I'm a New follower on bloglovin and GFC =)

  VastaaPoista
 5. Ihanat asut! Rakastan syksyä kuin voi pitää saapaita! xx

  wildflowerofprague.blogspot.cz

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Löytyy siis monta hyvää syytä rakastaa syksyä ;)

   Poista