Flying weeks


Pinja: Ihan käsittämätöntä mihin tääkin viikko taas vaan katosi! Tätä mennoa ollaan varmaan kuukauden päästä joulussa. Tunnen itteni ihan vanhukseksi kun vaan ihmettelen tätä ajan kulkua :D Tunsin itteni vanhaks eilenkin kun sisko halusi leikkiä "rikkinäistä kännykkää" ja olin ihan järkyttynyt että missä vaiheessa rikkinäisestä puhelimesta tuli rikkinäinen kännykkä. Puhelin on kuulemma ihan vanhojen sana...
Viime sunnuntaina tehtiin Mian kanssa pikavisiitti Helsinki Fashion Weekendiin, mutta koko teltta oli niin täynnä porukkaa että ei me siellä kovin kauaa viihdytty. Tunnettujen bloggaajien kirppispöydistä olisi kyllä varmasti tehnyt vaikka mitä löytöjä, mutta kyynärpäätaktiikan käyttö ei oikeastaan kiinnostunut kumpaakaan.


Koko tää viikko on mun kohdalla noudattanut pitkälti kouluun-kotiin-kahvia-läksyt-gossip girl -linjaa, mutta tänään suunnataan Pilvin kanssa Suomi-Espanja -futispeliin. Toivottavasti nähdäänkin jotain sieltä viimeiseltä riviltä! No, ainakin päästään kokemaan se tunnelma :)

This entry was posted on perjantai 6. syyskuuta 2013 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

2 Responses to “ Flying weeks ”