Lace, stars and army green


Pinja: Viime keväänä alkoi blogeissa, lehdissä ja ihan katukuvassakin näkyä paljon pitsiä yhdistettynä vähän maskuliinisempiin elementteihin, kuten nahkaan, niitteihin ja armeijakuosiin. Aluksi toi yhdistelmä herätti mussa vähän kummastusta, enkä sille erityisemmin syttynyt. Mutta niin kuin monessa muussakin tälläisessä asiassa mun kohdalla usein käy, tarpeeks kauan tota trendiä kateltuani alkoi se miellyttää munkin silmää. Ja kovasti muuten miellyttääkin! Tänään sitten oli se päivä kun itse kaivoin pitsimekon kaapista ja vedin sen päälle vielä maastokuvioisen takin. Siihen vielä uusi rakkaushuivi lisälämmikkeeksi ja mun makuun melko täydellinen syysasu on valmis! 


Oon kyllä käyttänyt tota Ginan huivia ihan rikollisen paljon viime aikoina, ei siis mikään hukkaan heitetetty 15 euroa. Se on vaan niin ihanan lämmin ja iso ja pehmeä ♥ Kun tulin ton kanssa kotiin niin äiti ryntäsi heti sen kimppuun ja seuraavana päivänä meidän perheessä olikin jo kaksi tollasta huivia:D Toimii myös kuulemma loistavana vilttinä sohvalla.

Nyt tän tytön pitäis palailla italian kirjojen kimppuun, mutta motivaatio on jossain pakkasen puolella. Missä vaiheessa italiasta tuli näin vaikeeta?! Kaikenlisäks ollaan kaksi kurssia jäljessä ja suunnitelmissahan olis kirjoittaa italia jo ensi keväänä... Saa nähdä miten käy.

This entry was posted on perjantai 27. syyskuuta 2013 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

16 Responses to “ Lace, stars and army green ”

 1. Tosi kiva asukokonaisuus, ja toi huivi on aivan ihana! :)

  VastaaPoista
 2. aivan sairaan ihana asu<3

  http://lifeisnowpressplay.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihana asu! Pitsi sopii hyvin ja tekee kokonaisuudesta vähän erikoisen! :)

  Mymustacheworldblog.blogspot.fi ♡

  VastaaPoista
 4. Really nice Look!!! LOve your Jacket!!!

  My First Worldwide Giveaway with 6 Wins!!! Look past!!!
  FOLLOW ME:
  http://rimanerenellamemoria.blogspot.de
  https://www.facebook.com/Rimanerenellamemoria

  VastaaPoista
 5. That crochet dress is gorgeous! I love how you mixed the feminine piece with the more masculine jacket, it works really well together! I really like your blog! I'm glad that I found it! It would be nice if you could stop by my blog sometime too (I'm from England) as I post my outfits, personal style, likes and much more :) :)

  Raindrops of Sapphire

  VastaaPoista
 6. I love this scarf! It works really well with the parka :) xx

  VastaaPoista
 7. Ihana asukokonaisuus:)!

  http://betterlatethannever-saara.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Mielettömän ihana asu, mullakin oli hiljattain tuon tyylinen mekko ja vihreä neule asukuvissa :) Tuollainen over-sized takki ja lämpöiset sukkahousut näyttää niin kivoilta tuon mekon kanssa.

  http://gold-script.blogspot.fi/2013/09/transforming-lacecrochet-dress-into-fall.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanalta näytti sunkin asu kun kävin kurkkaamassa :))

   Poista