London Shopping

Outfit Ideas

London Wanties


Pilvi: Täällä blogin puolella on viime päivinä eletty hiljaiseloa, nimittäin se kauan ododtettu koeviikko starttasi tiistaina ja töitä on riittänyt. Nyt kuitenkin tämä tyttö "lomailee" seuraavat neljä päivää, nimittäin mulla seuraava koe koittaa vasta maanantaina. Nyt sitä ehkä ehtii blogiakin välillä päivitellä :)

En muista olenko maininnut täällä, mutta lähden siis kolmen viikon päästä Lontooseen! Suuntaan sinne kahden serkkuni kanssa ja luvassa onkin must see -nähtävyyksien lisäksi paljon shoppailua. Hinnat ehkä saattavat vähän kirpaista esimerkiksi viime syksyiseen Nykin matkaan verrattuna, mutta onneksi olen jo onnistunut keräämään muutaman lantin säästöpossuun. Yllä olevissa kollaaseissa on vähän suuntaa-antavaa ostoslistaa itselleni, tosin kokemuksesta tiedän, että se lopullinen ostosaalis näyttää kuitenkin ihan toiselta kuin olen suunnitellut. Ainoa pakko-ostos taitaakin olla Topshop-farkut, sillä mulla tää kahtien farkkujen kierrättäminen ei oikein toimi, oon aina ihan pulassa jos molemmat sattuu pyykkikoriin samaan aikaan. Kello-ostokset ja Zaran rakkauslaukku saattavat taas jäädä vasta parin kuukauden päässä häämöttävään palkkapäivään, tällä budjetilla ei nimittäin vielä hirveästi tollaisia ostella :D

Noi atsteekki-printti pöksyt on jännät, nimittäin ennen inhosin kaikkea tollaista. Nyt kuitenkin oon nähnyt kaduilla ja blogeissa noita niin kivasti yhdistettynä esimerkiksi johonkin rentoon neuleeseen, että alkaa muakin vähän houkutella. Jos vaan rahkeet riittää niin noi on kyllä syksyn ehdoton ykkösvalinta!

Nyt jälkeenpäin luettuna tää teksti on ehkä vähän sekava, mutta pistetään se rankan pänttäyksen piikkiin. Tsemppiä vielä muille koeviikkon väsyttämille ja hyvää yötä! :)

This entry was posted on keskiviikko 25. syyskuuta 2013 . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

6 Responses to “ London Shopping ”