Sneak peek


Pinja: Alkusyksystä mulla oli kova stressi siitä, mistä löydän mekon vanhojen tansseihin. Pieni epätoivo alkoi nostaa päätään kun mun unelmien mekko olikin jo myyty meidän kouluun, eikä mulla oikeastaan ollut mitään varavaihtoehtoa mietittynä. Nyt on kuitenkin stressi ohi ja mekko tansseja varten ollut pari viikkoa täällä kotona! Äidin pomon tytär on nimittäin mua vuoden vanhempi ja päädyttiin ostamaan hänen vanha mekkonsa. Aluksi olin aika vastusteleva tota mekkoa kohtaan ja yritin vähän rauhoitella äitiä joka puolestaan innostui siitä koko ajan enemmän. Kuvan perusteella se ei herättänyt mitään suuria ihastuksen huokaisuja ja muutenkin ajatus käytetystä mekosta ei oikein iskenyt, mutta päätin kuitenkin antaa mahdollisuuden ja otettiin mekko kotiin sovitukseen. Enkä voisi olla onnellisempi siitä että otettiin, rakastuin siihen nimittäin samantien kun sain sen päälleni! Oon itseasiassa kuullut aika monelle käyneen juuri näin, että on itse aluksi ihan kokonaan ohittanut jonkun mekon, mutta lopulta ihastunut ja päätynyt juuri siihen kun myyjä on ensin kehottanut kokeilemaan. Joitain pieniä muutoksia tuohon mun mekkoon kyllä varmaan vielä tehdään, yhdestä jutusta en nimittäin ole ihan 100% varma. Tämän parempia kuvia ei tosta ihanuudesta ennen helmikuuta tule ;)


Toikin mekko kyllä aiheutti stressiä tässä muutama päivä sitten... Se oli roikkumassa tv-kaapin oven takana ja kun veljeni jotakin oven kanssa temppuili, otti helman päällikangas kiinni vieressä olevaan rottinkikoriin ja loput voittekin varmaan arvata. Pakko myöntää että kyllä siinä itku pääsi kun sen reiän ja purkauman näin. Onni onnettomuudessa on, että mekko on mulle hieman liian pitkä, joten reikä ja purkauma häviävät lyhennyksessä. 


Pukudraamaa on siis ollut;) Nyt ainoa stressin aihe onkin enää itse tanssiaskeleet, mutta ehkä niitä on turha stressata ennen kuin harjoituksetkaan on käynnissä. Kampaus ja meikkikin on jo hoidossa, sillä supertaitava tätini lupautui tulla laittamaan tukan ja naaman edustuskuntoon. Nyt siis vain helmikuista prinsessapäivää odotellen! :) 

This entry was posted on tiistai 8. lokakuuta 2013 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

11 Responses to “ Sneak peek ”

 1. Oioioi toi on nii täydellinen prinsessamekko! <3

  VastaaPoista
 2. ihanalta näyttää ja muuten tosi kiva blogi!:3 käy tsekkaa meijän upouusi blogi:

  http://hetkenmaailmaontassa3.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Voi en malta oottaa, et nähdään koko asu! Mäki tanssin tänä vuonna ja samoja ongelmia ollu. Onneks jo puku löytyy ja kampaaja varattu! :D

  Picture Me

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ihana fiilis kun mekko- ja kampaajastressi on poissa :D

   Poista
 4. Oo näyttääpäs kauniilta! Ja ihanan oloinen blogi sulla :)

  VastaaPoista
 5. Ooii näyttää ihan super ihanalta! :)

  VastaaPoista
 6. So beautiful! I'm wondering what it is :-)

  VastaaPoista
 7. Very pretty. I'm curious about what it is. ;) And I think we have the same carpet...

  VastaaPoista
 8. Oi vitsi, näyttääpä ihanalta! :-) Ootan kyllä innolla omiakin juhlia, ai että... ♥

  VastaaPoista