Archive for helmikuuta 2013

Kauluspaitoja ja runonlausuntaa

2 Comments »


Pilvi & Pinja: Koulussa tänään sovittiin  yhteiset kuvailutreffit, koska kaunis auringonpaiste suorastaan huusi meitä luokseen. Jonnekin se aurinko kuitenkin mukavasti katosi koulupäivän loppuun mennessä ja kuvat on nyt kaukana keväisestä :D Pääasia kuitenkin, että saatiin jotain muutakin aikaiseksi kuin lomakuvia.

Tarkoituksena olisi myös saada tehtyä äikän runoanalyysiä, mikä ei toistaiseksi ainakaan ole edennyt kovin pitkälle. No, ollaan sentään saatu runo valituksi! Ehkä pitäisi kuitenkin jatkaa äikän parissa, kun ei runosuoni oikein syki täällä bloginkaan puolella...






P.S. Derps... Oli muuten meidän ensimmäinen yhteinen blogipostaus!

Barcelona parte dos

4 Comments »

Pinja: Ja vähän lisää Barcelona-tunnelmia :) Vietimme neljä kokonaista päivää kävellen ympäri kaupunkia, katsellen nähtävyyksiä ja shoppaillen. Oli mahtavaa nähdä Sagrada Familia omin silmin, se on vaan niin valtava! Ystäväni vanhemmat ovat menneet siellä naimisiin (eivät tosin siinä turisti-osassa, vaan jossain pienemmässä kappelissa), sillä ystäväni äiti asui ennen aivan kirkon vieressä. Opin sellaisenkin jutun, että Espanjassa on mentävä joko morsiamen tai sulhasen lähikirkossa naimisiin, mikäli homman haluaa ilmaiseksi hoitaa. 















Viimeisenä iltana käytiin katsomassa ihan upeaa suihkulähdettä! Paljon ihmisiä, musiikkia ja kauniita vaihtuvia värejä, me likes :)

                   

Nuhajuomaa naamaan

6 Comments »






Pilvi: Siinä vielä muutamia lomakuvia. Noissa kuvissa näkyy mun perusposeeraus, silmät sirrillä ja tollanen ujo hymy, millon mä opin pois tosta? Melkein viikon sairastelun jälkeen alan tosin nykyään muistuttaa tota alemman kuvan kaveria, ei kauheesti parempi vaihtoehto. Hyvin epäenerginen olo ja ketuttaa ku kaikki salisuunnitelmat sun muut meni uusiks.



Makunautintoja

9 Comments »


Pilvi: Yksi asia mitä jään Dubaista kaipaamaan, on ruoka! En muista koskaan herkutelleeni millään lomalla noin perusteellisesti ja ikävä kyllä sen huomaa... Lisäkiloja ei nimittäin tullut pelkästään matkalaukkuihin :D En kuitenkaan jaksa vaivata päätäni koko asialla, välillä voi hemmotella itseään suklaakakuilla ja pastoilla, toisena päivänä sitten salitreeni ja tonnikalasalaatti tuntuu taivaalliselta.





Barcelona parte uno

7 Comments »

Pinja: Mäkin kotiuduin eilen takaisin tänne Suomen lumisiin maisemiin. Vietin siis nyt hiihtolomalla muutaman päivän ystäväni luona Barcelonassa ja oli kyllä ihan mahtavaa! Barcelona on tosi kiva kaupunki ja voin suositella sitä ihan kaikille. Tosin itse lähtisin uudelleen keväämmällä kun säät ovat lämpimämmät tai sitten ainakin varaisin enemmän vaatetta mukaan. Minkäs sille mahtaa, että kun suomityttö lähtee Espanjaan niin ei tule mieleenkään että siellä voisi olla esim. kylmä tuuli ;) Parasta ja mielenkiintoisinta matkassa oli ehdottomasti asua ystäväni perheen luona ja nähdä siten sitä aitoa paikallista elämää, johon ei kyllä varmasti hotellissa asustellen törmäisi. Nyt sitten vain odottelen, että jos saisin kesällä espanjalaisen vieraan meille hetkeksi asumaan ja alustavat keskustelut onkin jo käyty :) 















Shopaholic?

No Comments »




Pilvi: Sellaisille himoshoppaajille kuin minä ei maailmasta varmaan löydy montaa Dubain kaltaista täydellistä paikkaa tuhlata pennejään. Sieltä löytyy melkein jokaista mahdollista vaatemerkkiä mitä maa päällään kantaa (paitsi Abercrombieta ja Hollisteria!?!). Ennen ostoskeskuksiin suuntaamista suosittelen kuitenkin kartoittamaan, mitä oikeasti haluat löytää, sillä esimerkiksi jokaista Dubai Mallin 1 200 liikettä ei ehkä jaksa kertakäynnillä kiertää. Oma taktiikkani oli etsiä ne pari suosikkiliikettäni ja matkan varrella sitten pysähdellä tarpeen mukaan tutustumaan esim. uusiin merkkeihin (Massimo Dutti <3). Toimi toisaalta hyvin, sillä löysin kaiken etsimäni, mutta toisaalta taas jouduin  poukkoilemaan tosi pitkiä välimatkoja, sillä himoitsemani kaupat oli mukavasti sijoitettu mahdollisimman kauas toisistaan 502 000 neliömetrin tilaan.

Suosittelisinkin siis muille jakamaan shoppailu-urakan useammalle päivälle. Dubai Mallin lisäksi kävimme vähän pienemmässä Mall of Emiratesissa, mikä kokonsa puolesta oli paljon miellyttävämpi. Se sijaitsi melko lähellä meidän hotellia, joten kävimme siellä muutaman kerran. Sieltä löytyi mm. se kuuluisa sisälaskettelukeskus, jonka rinteillä arabisheikitkin laskettelivat sujuvasti aavikkohuivit päässään.