Archive for maaliskuuta 2013

New Wave

10 Comments »

Pinja: Nyt on synttärit vietetty ja olo taas kauheasti vanhempi ;) Ilman mitään enempiä selityksiä haluan esitellä mun uudet ihanat astiat, jotka sain lahjaksi. Tuon maljakon sain ihan maljakkona ja äidin kanssa käytiin tänään lahjarahoilla keskustassa ostamassa noi mukit ja lautaset. Kuulostaa jotenkin ihan mummo-meiningiltä tällänen astioiden lahjaksi saaminen ja hypettäminen, mutta ai että mä kyllä rakastan noita! ♥ 











We are going on an adventure!

10 Comments »


Pilvi: En muista täällä blogin puolella vielä puhuneeni ensi kesän kohokohdasta, interrailista. Lähden kaverini kanssa kesäkuun puolessa välissä kuukaudeksi Eurooppaan ja suunnitelmissa on käydä mm. Tanskassa, Hollannissa, Belgiassa, Ranskassa ja Italiassa. Koska aikaa ei ole loputtomiin, olemme päättäneet käydä lähinnä pääkaupungeissa ensimmäisen kahden viikon aikana ja viimeiset kaksi viikkoa vietämme Italiassa. Me molemmat opiskelemme italiaa, joten loppumatka tulee olemaan samalla kielikurssi :) 

Nyt kesän väistämättömästi lähestyessä odotukseen on tullut ripaus jännittämistä. Miten selviän telttailusta, budjettimatkailusta ja aikatauluista? Olen elämäni aikana yöpynyt korkeintaan yhden yön kerralla teltassa ja nyt edessä on kuukausi telttailua satunnaisia hostelliyöpymisiä lukuunottamatta... Selviytymisvinkkejä otetaan vastaan! :D Myös budjetti mietityttää. Miten saada päiväkassa riittämään kahteen lämpimään ateriaan ja sen lisäksi vielä "pakollisiin" nähtävyyksiin, sillä miksi mennä Pariisiin, jos ei ole varaa käydä Eiffel-tornissa?

Suunnitelmissa olisi kuvata videopäiväkirjaa reissulta, joten te lukijatkin pääsette osaksi seikkailua ;)

Last day

5 Comments »


Pinja: Tänään onkin ollut mun viimeinen päivä 16-vuotiaana ja huomenna alkaa armoton vuoden mittainen countdown täysi-ikäistymiseen! ;) Aamulla kävin tekemässä yllättävän vaikean italian kokeen ja loppu päivä onkin kulunut siivoillessa. Okei, ehdin mä myös ottaa pienet päikkärit, joiden piti alunperin kestää 40 minuuttia mutta heräsinkin kaksi tuntia myöhemmin, hupsis..







Mitään suuria synttäripippaloita en tänä vuonna pidä, kahvitellaan vain huomenna kummien ja mummun kanssa. Loput pääsiäislomasta kuluu psykaa, enkkua ja matikkaa lukien, ai että kuinka kivaa! Tsemppaan itseäni varmaan erään kivan tilauksen voimalla ;)

Avokadopastaa ja lomafiilistelyjä

10 Comments »






Pilvi: Nähtyäni blogeissa sun muussa sosiaalisessa mediassa hehkuttavia kommentteja avokadopastasta, päätin kokeilla. Ajattelin että hei, ehkä se on niin kuin sushi: ensin pelkkä ajatuskin ällöttää, mutta sitten siihen vaan ei voi olla ihastumatta! 
Kaivoin Hesarista reseptin ja kauhealla vaivalla silppusin yrttejä, paloittelin avokadoa ja mittailin oliiviöljyjä ja juustoja. Olisi varmaan pitänyt älytä jo kaataessani juustoa, että ei tää voi olla mun juttu, sillä juusto on ainoa ruoka-aine, jota vierastan edelleen. No, sitten tuli maistamisen aika ja en voi muuta kuin ihmetellä, että mokasinko jotenkin vai miksi ihmeessä sitä kutsutaan avokadopastaksi, kun ei se edes maistu siinä! Pelkkää juustoa vaan, hyihyi :D No, eipähän tarvitse uudestaan kokeilla.

Oon jo ihan lomafiiliksissä, nimittäin huomenna mulla on vapaapäivä ja torstaina vain italian koe, jonka jälkeen lähtö mökille. Poikaystäväni lähtee ensimmäistä kertaa meidän mukaan ja oon jo innoissani suunnitellut pidennetylle viikonlopulle hyvää ruokaa, leppoisia kävelyjä kevätauringossa sekä rentoutumista. En aio antaa edes koeviikon lannistaa intoani, vaikka pänttäämistä onkin luvassa hiukan joka päivälle.


Feeling spring

4 Comments »


Pilvi: Tänään päätin aamulla vain jäädä kotiin nukkumaan, kun olo oli sen verran kökkö. Sain kuitenkin kouluhommat tehtyä pois alta ja pari tuntia sitten tein kerrankin koiran kanssa vähän pidemmän lenkin, jolle saatiin parasta seuraa :) Pakko oli sen loputtua myöntää sormet jäisinä, että ehkä sitä kevään lämpöä saa vähän vielä odotella, vaikka aurinko jo paistaakin melkeinpä päivittäin. Lenkin jälkeen oli ihana vetää sushit naamaan ja levitä sohvalle.

Mun mielestä on muuten vähän huvittavaa, että innoissani menen kevätaurinkoon kuvailemaan ja päädyn mustavalkokuviin :D Mua myös naurattaa noi kaksi karvakamua, molemmilla vähän samanlainen fleda! Ehkä sitä huomenna jaksaa nousta sängystä tollaisten pienien ilojen ansiosta.







When in doubt, wear red!

4 Comments »


Pinja: Tänään oltiin Pilvin kanssa reippaita ja otettiin heti aamupäivällä suunnaksi Forum ja blogikirppis! Ideahan oli ihan loistava, ei vaan tajuttu että jos ei mene ajoissa paikalle niin saa varautua jonottamaan pelkästään sisälle pääsyä parikin tuntia. Tunnin verran me jaksettiin jonotella kunnes todettiin, ettei tässä ole mitään järkeä. Ens kerralla sitten viisaampina ollaan varmaan jo seitsemältä siellä ovien takana odottelemassa :D 


Forumista lähdettiinkin sitten pyörähtämään Itiksessä, kumpikaan meistä kun ei ollut vielä uudessa New Yorkerissa päässyt käymään. Se oli kuitenkin nopeasti kierretty, joten ei muuta kuin BikBokin kautta metrolla rautatieasemalle ja kotiin. Ihan ei nyt suunnitelmien mukaan mennyt tää reissu, mutta tuli ainakin halvaksi kun ei mistään mitään löytynyt. 



Nyt mun iltapäivä jatkuu ruotsin ja italian kirjojen seurassa, keskiviikkona nimittäin starttaa vuoden neljäs koeviikko. Ja kenen idea muuten oli laittaa pääsiäisloma keskelle koeviikkoa?!


Mulla on nyt muuten selkeesti joku juttu ton punasen kanssa. 

Friday morning

3 Comments »


Pilvi: Vietin taas yhden ihanista perjantaiaamuista järjestellen ja nauttien rauhasta, sekä napsien muutamia kuvia ihanasta, siististä huoneestani. Huoneen sisustus on luonnollisesti ikuisuusprojekti, mutta olen kyllä tällä hetkellä hyvin tyytyväinen tulokseen. 
Ikävä kyllä tämä jäi viimeiseksi myöhäiseksi arkiaamuksi, sillä ensi viikolla onkin jo koeviikko ja seuraava jakso painaa päälle pitkine päivineen. Onneksi kevätaurinko, tuleva matka Roomaan sekä tieto kesäloman väistämättömästä lähestymisestä piristävät koulukirjoihin hautautunutta mieltä.

Nyt suuntaan kohti Helsinkiä ja houkuttelevaa ravintolaillallista :) Koeviikkoa ennen jokainen ansaitsee vähän hemmottelua!










Aus Berlin

3 Comments »


Pinja: Sain Kaisulta ja Tuulila tuliaisiks Berliinistä tollasen ihanan keväisen laukun ja hyvää teetä :) En malta oottaa et tulis kunnon kevät (tai no, kevät ylipäätään), että pääsisin käyttämään tota laukkua, se kun on valkoisen värinsä puolesta mun mielestä ehdottomasti kevät- ja kesälaukku!

Koulupäivä lyheni mulla tänään parilla tunnilla kun lähdin aikaisemmin kotiin sairastamaan. Flunssa iski nyt uudelleen ja vaikka kuumetta ei olekaan niin olo on kuin katujyrän alle jääneellä. Toivotaan, että tää nyt menisi pian ohi. 

Sunnuntain pieniä iloja

2 Comments »


Pilvi: Sunnuntaina meille tuli vieraaksi joitakin sukulaisiani. Äidin iloksi tällä kertaa minä hoidin tarjoilut ja niinpä hikihatussa väänsin lauantai-iltana kakkua ja macaronseja. Loppuen lopuksi sunnuntaina pöytään päätyi kuitenkin vain Domino-kakku sekä lohi- ja sillileipiä kera ihan kaupasta ostettujen keksien. Sen siitä saa kun ei tarkista montako kananmunaa siinä macarons-reseptissä nyt oikeasti oli... 

Vaikka syntymäpäivästäni on jo useampi kuukasi, sain muutamia pieniä yllätyksiä, kuten kummisetäni Laosista tuomat käsikorut sekä niihin sopivan vaalean huivin. Kyllä ilahduttivat :) Yhdestä kuvasta löytyy myös Tuulin ja Kaisun tuliainen Berliinistä, suklainen iPhone. Joskohan sen kohta uskaltaisi syödä?




OOTD

No Comments »

Pinja: Vähän havainnollistavaa kuvaa tän päivän vaatetuksesta, joka on kyllä jo muuttunut kotilöhö-asuun :D Jotenkin tykkään kauheesti tosta punasen ja leopardin yhdistelmästä! 



Loppu päivä kuluukin novellia kirjoittaessa, matikkaa laskiessa ja kurssivalintoja miettiessä. Ihan hyvä tapa alottaa tää uus viikko.