Archive for kesäkuuta 2013

June favourites

2 Comments »


Pinja: Kesäkuu lähenee loppuaan ja ajattelin nyt vihdoin toteuttaa tän jo kauan mielessä olleen "monthly favourites" -postauksen. Mulla kävi ekan kerran mielessä tehdä tällänen jo joskus maaliskuussa, mutta jostain syystä en vain saanut ideaa toteutukseen asti. Tässä postauksessa kerron siis tuotteista, jotka on ollut paljon käytössä kesäkuun ajan :)


Garnier Pure Active 2in1 Gel: Tätä puhdistusainetta oon käyttänyt joka päivä aamuin illoin. 2in1-ominaisuuden johdosta tää sekä poistaa meikin että puhdistaa ihon tosi tehokkaasti. Koostumus on geelimäinen, joten puhdistusainetta on helppo levittää koko kasvoille eikä se kuivata ihoa. Tällä saa myös suht hyvin silmämeikin poistettua eikä mulla ainakaan oo aiheuttanut kutinaa tms. silmiin, vaikka tällä oonkin ripsaria pois hangannut. 

Soap and Glory Bright Here Bright Now: Tää kosteusvoide on ihan huippu! Aprikoosin ydin -öljy ja aloe vera kosteuttavat, rauhoittavat ja viilentävät ihoa ihanasti ja saavat kasvot oikeasti hehkuvamman näköisiksi. Käytän tätä aamuisin ennen kuin meikkaan (tosin nyt kesällä oon ollut aika laiska meikkaaja), mutta toisin kuin tuubissa neuvotaan en laita kovin runsasta määrää, sillä tää sisältää pienenpieniä hileitä jotka on vaikea saada pois käsistä ja levittymään kasvoille tasaisesti jos laittaa liikaa. Vielä en ole koittanut sekoittaa tätä meikkivoiteen sekaan, mutta ajattelin senkin kyllä viimeistään sitten syksyn tullen testata. 


Victoria's Secret Mango Temptation Body Lotion: Ai että mä sitten rakastan tätä! Ei oo mitään parempaa kuin levittää ihan taivaalliselle tuoksuvaa, paksua, hyvin kosteuttavaa body lotionia vartalolle suihkun jälkeen. Ajattelin ensin että onkohan nää VS:n rasvat oikeasti mistään kotoisin, mutta nyt voin kyllä sanoa että todellakin on! Levittyy kuin unelma, imeytyy nopeasti, jättää ihon silkkisen tuntuiseksi eikä tahmaa vaatteita. Kaiken lisäks toi purkkikin on niin söpön näköinen! 

Victoria's Secret Such A Flirt Fragrance Mist: "Starfruit & white orchid. Refreshing formula is infused with conditioning Aloe Vera and calming Chamomile. Spray on for a touch of scent". Joka ikinen päivä kun oon jonnekin lähtenyt oon suihkuttanut tätä. Tässä mua ei kauheasti aloe verat ja kamomillat kiinnosta, ainoa mikä merkitsee on toi uskomaton tuoksu! Voisin nuuhkia tota monta tuntia. Purkki on ihanan iso, joten voin suihkia tota ilman pelkoa sen yhtäkkisestä loppumisesta. Tuoksu vieläpä kestää iholla koko päivän, joten ei tarvitse olla joka välissä lisäämässä.



Kicks Conditioning Spray: "KICKS kosteuttava hoitosuihke ravitsee hiuksiasi sekä tekee niistä pehmeät ja helposti käsiteltävät". Mun monta kertaa värjätty, luonnonkihara tukka on niin kuiva että suihkutettava hoitoaine on pakollinen osa hiustenhoitoani. Tää Kicksin versio on muuten aika peruskamaa, mutta se miten helposti harja liukuu hiusten läpi tän suihkuttamisen jälkeen yllätti mut täysin! Suihkutan tätä pyyhekuivaan takkupeikkopörrööni ja harja liukuu kuin unelma. Ennen jouduin useasti kyyneleet silmissä harjaamaan hiuksia, mutta tän kanssa mä melkeinpä jopa odotan sitä harjausprosessia!


Maybelline The Rocket Volum' Express Mascara: Okei, tästä on oikeesti muodostunut jo ihan kulttituote. En oo kuullut kenenkään tota kokeilleen sanovan ettei tykkäisi! Tuuheuttaa, pidentää ja pitää ripset taivutettuina koko päivän. Oon aina tykännyt Maybellinen ripsareista, mutta tää on kyllä ehdottomasti paras, mitä oon kokeillut. Ripsistä tulee näyttävät mutta ei kuitenkan luonnottoman näköiset. Useamman kerroksen kanssa täytyy tosin olla varovainen ettei paakkuunnu ja ripset liimaudu yhteen, mutta sama hommahan se on ihan kaikkien ripsareiden kanssa. Sitäpaitsi tätä ei oikeasti edes tarvitse montaa kerrosta, vaan jo ekalla kerralla saa ihan mielettömät räpsyripset :) 

Blistex Raspberry Lemonade Blast huulirasva: Kesän alussa huomasin, ettei mulla ole yhtäkään aurinkosuojaa sisältävää huulirasvaa vaikka kaikenlaisia huulirasvoja ja -kiiltoja on vaikka millä mitalla. Niimpä mä marssin kauppaan ja valitsin houkuttelevimman aurinkosuojan sisältävän huulirasvan joka ei maksanut paljon. Tää taisi olla kaksi euroa, ja toimii loistavasti! Kosteuttaa huulia, tuoksuu ja maistuu ihanalta ja kaikista tärkeimpänä sisältää SPF 15:n.

Tälläistä postausta tällä kertaa, saa nähdä tuleeko kuukauden päästä samantapainen :)

Tallinn part I

4 Comments »


Pinja: Huomenta! Mun piti mennä viettämään laatuaikaa mun kuuman rakkauden kanssa, mutta se tekikin oharit joten tulin päivittelemään Tallinnan kuvia tänne blogin puolelle. 




Lähdettiin Kaisun kanssa viettämään keskiviikkoa Tallinnassa shoppailun, hyvän ruuan ja ennen kaikkea loistavan seuran parissa :) Käveltyä tuli taas niin paljon, että hyvä kun jalat enää loppupäivästä kantoivat. Kierreltiin pitkin Tallinnaa sekä uuden että vanhan kaupungin puolella ja räpsittiin paljon kuvia. Turisteja oli liikenteessä tosi paljon ja suomen sekä eestin kielen lisäksi kuultiin mm. saksaa, ruotsia ja paljon myös venäjää. Japanilaisia turisteja kameroineen ja oppaineen riitti Talinnassakin. 



Sää oli suurimmaksi osaksi ihan loistava, pari sadekuuroa saatiin päivän aikana niskaamme mutta ei mitään suurempaa. Muuten ilma oli todella lämmin ja aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta.  



Reissu oli kyllä todella onnistunut ja shoppailujenkin osalta ollaan molemmat erittäin tyytyväisiä, mutta ostoksista teen vielä myöhemmin erillisen postauksen. Kuvia tosiaan tuli otettua ihan hirmuisesti, joten ajattelin tehdä vielä toisenkin osan näistä Tallinna-kuvista. Mutta jos ette jaksa lisää tälläisiä kuvia katsella niin huudelkaa kommenttiboksiin! :) 


OOTD 250613

2 Comments »




Pinja: Tälläisessä asussa suuntaan kohta Helsinkiin näkemään Kaisua ja Roosaa. Huomenna meillä onkin Kaisun kanssa suunitelmissa lähteä 7:30 laiturista irtoavalla laivalla kohti Tallinnaa ja katsoa minkälaiset alennusmyynnit siellä on :)

Jussi recap

2 Comments »



Pinja: Juhannus kului suvun kanssa syödessä, pelaillessa, saunoessa ja jutellessa. Vaikka oonkin aika kaupunkilaisprinsessa, musta on ihana lähteä aina juhannuksen viettoon maalle. En kuitenkaan kestä kauempaa kuin yhden yön :)

Quick reminder

2 Comments »

Pinja: Nyt kun toi Google-reader on ilmeisesti poistumassa tulin muistuttamaan että meidänkin blogin löytää Bloglovin'ista! Kannattaa siis sitä kautta käydä seuraamassa niin pysytte varmasti mukana meidän höpötyksissä :) Tykkään itsekin lukea blogeja enemmän nimenomaan tota kautta, jotenkin paljon nopeampaa ja vaivattomampaa. Linkkiä tai kuvaa klikkaamalla siis meidän blogia seuraamaan!



Mä toivotan vielä oikein ihanaa juhannusta kaikille!♥

The wardrobe staple: little black dress

6 Comments »

Pinja: Kerroinkin jokin aikaa sitten tilanneeni Nellyltä elämäni ensimmäisen little black dressin, eli pikkumustan. Tätä Coco Chanelin kehittämää vaatekappaletta sanotaan niin klassiseksi ja monikäyttöiseksi, että vähintään yksi tulisi jokaisen naisen vaatekaapissa olla :) Näitä mekkojahan löytyy vaikka missä eri materiaaleissa, tyyleissä, leikkauksissa ja koristeluissa ja itseasiassa äidilläni taitaakin olla jopa neljä little black dressiä! LBD on LBD kunhan se on musta ja helma ei yleensä laske polven alapuolelle. Omassani ihastuin selän pitsiseen yksityiskohtaan, joka piristää mekon muuten hyvin yksinkertaista ilmettä, mutta toisaalta tuo käyttämiseen omat haasteensa. En malta odottaa että pääsen vetämään tän päälleni ja mulle tuleekin mieleen jo vaikka mitä kivoja asukokonaisuuksia niin arkeen kuin juhlaankin.


Löytyykö ruudun toiselta puolelta pikkumustan omistajia tai sellaisen hankkimista aikovia? Ja mitä olette mieltä tästä yksilöstä? :)

P.S. Vielä ehtii osallistua Cavan blogissa käynnissä olevaan bloggaajille suunnattuun arvontaan!

Waitress?

2 Comments »


Pinja: Nyt on sitten Pilvi ja Tuuli valloittamassa Eurooppaa, joten tää blogi on kuukauden verran mun vastuulla. Saa nähdä mitä tästä tulee :)
Sunnuntaina kävin Ikeassa ihastelemassa sitä kaikkea tavarapaljoutta (ja varsinkin niitä astioita) tälläisessa asussa. Aamulla oli sellanen fiilis että nyt hametta kehiin, joten kaivoin ton vanhan mustan yksilön kaapin perältä. En tajua miten toi on jäänyt mulla niin vähälle käytölle, sehän on oikeasti tosi kiva! Tai ainakin itse olen sitä mieltä. Musta väri tasapainottaa hempeää ja tyttömäistä materiaalia juuri sopivasti. Mulla oli jo pitkään ollut mielessä kokeilla vaalean farkkupaidan ja mustan hameen yhdistelmää eikä mielestäni näytä ollenkaan pahalta, vaikka ehkä pieniä tarjoilija-viboja tää yhdistelmä kuitenkin henkii. Joku siinä vain on, että aina kun on musta hame yhdistettynä jonkinlaiseen kauluspaitaan mulle tulee heti tarjoilija mieleen!



Note to self: iskä ei ole oikea henkilö ottamaan asukuvia.