Archive for tammikuuta 2013

Happy birthday to me!

2 Comments »

Pilvi: Tänään on sitten elämäni kaunein päivä, 17-vuotiaana kun nainen on kauneimillaan! Tarkoituksenani oli esitellä tätä kauneuttani laadukkaiden järkkärikuvien muodossa, mutta tyhmänä unohdin tarkistaa kameran akun ennen kuin lähdin Tuulin kanssa synttäriaamiaiselle Fazerin kahvilaan Helsinkiin... Joten alla olevat kuvat on räpsitty kännykän laadukkaalla kameralla ;)

Joka tapauksessa oli ihana päivä, joka sisälsi hyvää ruokaa (Happy Meal -ateria lelulla, kiitos iskälle! :D), loistavaa seuraa ja ihanan synttärikakun! Ainiin ja olihan tänään vapaapäivä koeviikon keskellä, ei yhtään haitannut!









I don't need education if I marry someone rich

2 Comments »




Pinja: Huhhuh on tää jatkuva kokeisiin lukeminen kyllä rankkaa, onneksi nyt ollaan jo voiton puolella ja enää kolme koetta jäljellä. Mun päivät on oikeasti kuluneet vain lukiessa ja sen takia mun osalta on blogin puolella ollut hiljaista. Kotiuduin hetki sitten yhteiskuntaopin kokeesta ja päätin vähän rentoutua koneen ääressä ennen kuin syöksyn äikän ja matikan kimppuun, joten nyt oli hyvä aika tulla kirjoittelemaan tännekin. Tänään illalla on suuntana Oopperatalo ja Lumikuningatar-baletti äidin ja veljen kanssa. Baletti on mun mielestä niin kaunista ja nyt näin vanhempana vähän harmittaa että miksen aloittanut balettia silloin joskus pienenä. Alimmassa kuvassa näkyy vähän alustavaa suunnitelmaa illan vaatetuksesta, mutta nyt mun täytyy varmaan oikeasti avata ne kirjat. 

Turkki

8 Comments »


















Pilvi: Hah, Photobucket toimii! Kaiken älyttömän stressin keskellä mun päivää piristää ihanasti ajatus tulevasta Dubain-matkasta, jota fiilistelin selaamalla vanhoja lomakuvia. Viime kesänä olimme perheen ja kaverini Tuulin kanssa purjehtimassa Turkissa ja se oli niin täydellinen loma! Meillä oli älyttömän lämpimät, loppua kohden jopa läkähdyttävät säät, kauniita maisemia ja hyvä ruokaa. En muista milloin tota reissua ennen tai tuon jälkeen olisin ollut yhtä rentoutunut.

Väsymys

2 Comments »

Pilvi: Tässä mukavasti tullu viikon tauko postauksessa jo blogin alkumetreillä, mutta kaikesta voin katkerana syyttää konettani. Jostain syystä en saa ladattua kuin muutamia satunnaisia kuvia koneelta Photobucketiin ja sitä kautta tänne, eli mitään isoja kuvapostauksia ei ole mahdollista tehdä. Toinen ongelma syntyi pari päivää sitten, kun koneeni ilmoitti käynnistyslevyn olevan täynnä. Eli käytännössä en voi ladata uusia kuvia kamerasta koneelle enkä koneelta nettiin.

Nyt kuitenkin sain muutamia hyvin satunnaisia kuvia tänne viime viikolta. Koko viikko on mennyt puoli kipeenä päänsärkyä ja väsymystä vastaan taistellen, mutta löytyy niitä kivojakin hetkiä. Keskiviikkona tein poikaystävälleni ruokaa tämän synttäreiden kunniaksi ja kai se onnistui :) Alla on kuva suklaakakusta, jonka tein iltaa varten ja josta suurin osa loppuenlopuksi syötiin perjantaina, kun vietimme tyttöjen kanssa vähän etukäteen mun synttäreitä. Perjantai sujui tosi hyvin, vaikka en ollut päivällä koulussa päänsäryn takia. Tytöt piristää kummasti! Syötiin oikein pitkän kaavan mukaan ja sain ihania lahjoja (paljon keittiöjuttuja).

Huomenna alkaa ihanin aika jaksosta: koeviikko. Onneksi omalta osaltani ei pitäisi olla kovin rankka, nimittäin mulla on sekä torstai että perjantai vapaata! Nyt kuitekin täytyy panostaa huomiseen italian kokeeseen...








260113

No Comments »







Pinja: Eilen vieteltiin tyttöporukalla kivaa perjantaita ja juhlittiin Pilvin synttäreitä vähän etukäteen. Olin ottanut vahingossa mukaan tyhjän kameran akun, joten en saanut otettua mitään kuvia. Mutta pääasia on että meillä oli hauskaa! Loppu viikonloppu mulla taitaakin kulua kukkapöksyissä hengaillessa ja kokeisiin lukiessa, sillä maanantaina alkaa se kauan pelätty koeviikko. Motivaatio ja jaksaminen lukemiseen on aikalailla miinuksen puolella, mutta pakko koittaa vähän ryhdistäytyä. Pitäisi myös kirjoittaa äidinkielen tekstitaidon vastaus valmiiksi. Noi kukkapöksyt on muuten osoittautunut ihan loistavaksi hankinnaksi! Ostin ne vähän niin kuin vitsillä vuosi sitten Cubuksesta kuudella eurolla, mutta noi onkin oikeasti ehkä maailman parhaat housut kotona löhöilemiseen ja on myös pari kertaa ollut jalassa kun ollaan lennetty jonnekin etelän lämpöön. Josta tulikin mieleen, että enää alle kuukausi Barcelonaan, can't wait! :) 

Pari hyvää päivää

4 Comments »





Ihanaa kun vesipullo vuotaa laukkuun

Pinja: Eilen oli niin outo päivä koska mulla oli oikeasti kiva maanantai! Vaikka ei edes tapahtunut mitään erityistä. Jotenkin olin vain koko päivän tosi hyvällä tuulella :) Tänäänkin on ollut kiva päivä ilman mitään erityistä syytä. Mä tykkäsin kerrankin tosi paljon mun vaatteista, mikä lisäs vielä tätä hyvää fiilistä. Ihan yksinkertaista ja simppeliä, mutta aikalailla sellasesta mä pidänkin. Treenitkin meni ihan mukavasti ja oon tosi ylpee itestäni kun oon saanut parannettua mun venyvyyttä niin hyvin. Ainoa pieni takaisku tälle päivälle oli toi vesipullon vuotaminen, mutta en anna sen häiritä :)

Herkuttelua

No Comments »

Pilvi: Täältä viestittelee yksi väsynyt tyttö... Mulla oli aamulla päänsärkyä ja  vähän kuumettakin ja olin ihan tööt, mutta iltaa kohden olo parani, joten lähdin Bodybalanceen. Nyt on ihanan rentoutunut olo, kaikki läksyt sun muut tehtynä ja suunta kohti pehmeää sänkyä!

Ylihuomenna on yhden rakkaan synttärit ja oon ihan paniikissa. En ikinä oo jättänyt lahjan hankkimista edelliseen iltaan, mutta niin vaan kävi tänä vuonna... Joka tapauksessa suunnitelmissa on tehdä synttärisankarille gourmet-illallinen, joten kai sekin lasketaan lahjaksi? 








Viimeisissä kuvissa näkyy parin viime päivän herkuttelut. Ensimmäisenä elämäni ensimmäiset bruschettat, resepti ei ehkä ollut ihan ykkössuosikki, mutta vähän muunneltuna noi on varmaan ihania! Tehtiin noita siis lauantaina tyttöjen kanssa ja pääruuaksi oli ankkaa inkivääri-suklaakastikkessa, namm <3 Alimpana tän päivän "Kaunotar ja kulkuri -pastaa", eli ihan perinteistä lihapullapastaa. Ite oon aina kovin kriittinen tuotoksiani kohtaan, joten nytkin löysin vaikka mitä korjattavaa, mutta onneksi pöytäseuralle maistui kuulemma just tollasena :D

Ainiin ja apua unohdin kokonaan! Multakin löytyy nyt tollanen kameran jalusta mitä Pinja kovasti mainosti. Pyysin iskältä sellasta halpis 20 euron juttua etukäteisenä synttärilahjana ni se vähän innostu ja osti tollasen kunnno laadukkaan... No, en valita! Tällä viikolla pitäs vaan keretä vielä testaamaanki...

Sunnuntai?!

4 Comments »







Pinja: En voi uskoa että tänään on jo sunnuntai! Viikonloput menee nykyään ihan liian nopeesti, oon varma et ennen ne oli pidempiä. Tuntuu et ei ehdi viikonlopun aikana mitään edes aloittamaankaan kun yhtäkkiä onkin jo sunnuntai ja iskee sunnuntaimasennus. Meikkisiveltimet sain sentään pestyä, joten nyt on hyvä aloittaa uusi viikko puhtailla siveltimillä :) Eilen tein kivan löydön meidän kaapista, nimittäin kameran jalustan! Mun kameralla on oikeastaan mahdotonta kuvata ilman salamaa niin ettei kuvat tärähtäisi, mutta nyt kun saa kameran tuettua vakaalle alustalle niin ei tätä ongelmaa enää ole. Eilen ja tänään oonkin sitten innoissani kuvannut päivänvalossa ilman salamaa ja pakko sanoa et tykkään näistä kuvista tosi paljon. 

Cozy day

No Comments »

Pilvi: Eilisen hyytävän kylmyyden takia käperryin koulusta tultuani loppupäiväksi lämpimissä vaatteissa pehmeään sänkyyni katsomaan hyvässä seurassa Vampyyripäiväkirjoja, what a perfect day! Ennen tätä käpertymistä saimme kuitenki aikaiseksi muutamia kuvia, joissa näkyi sopivasti se ainoa siisti osa huoneestani... Kuvissa myöskin linssilude koirani, jonka oli pakko tunkea jokaiseen kuvaan ja sitten heilutella päättään, jotta kuva näyttäisi mukavan tärähtäneeltä :D

Tänään on suunnitelmissa tyttöjen iltaa, joka koostuu mahdollisesti saunomisesta ja varmasti hyvästä ruuasta. Sitä ennen on kuitenkin vielä älyttömästi tehtävää, mitä stressasinkin eilisen laiskuuspäivän lopuksi niin paljon, että oli pakko siivota koko huone... No, ei siitä ainakaan haittaa ollut!