Archive for syyskuuta 2013

Lace, stars and army green

15 Comments »


Pinja: Viime keväänä alkoi blogeissa, lehdissä ja ihan katukuvassakin näkyä paljon pitsiä yhdistettynä vähän maskuliinisempiin elementteihin, kuten nahkaan, niitteihin ja armeijakuosiin. Aluksi toi yhdistelmä herätti mussa vähän kummastusta, enkä sille erityisemmin syttynyt. Mutta niin kuin monessa muussakin tälläisessä asiassa mun kohdalla usein käy, tarpeeks kauan tota trendiä kateltuani alkoi se miellyttää munkin silmää. Ja kovasti muuten miellyttääkin! Tänään sitten oli se päivä kun itse kaivoin pitsimekon kaapista ja vedin sen päälle vielä maastokuvioisen takin. Siihen vielä uusi rakkaushuivi lisälämmikkeeksi ja mun makuun melko täydellinen syysasu on valmis! 


Oon kyllä käyttänyt tota Ginan huivia ihan rikollisen paljon viime aikoina, ei siis mikään hukkaan heitetetty 15 euroa. Se on vaan niin ihanan lämmin ja iso ja pehmeä ♥ Kun tulin ton kanssa kotiin niin äiti ryntäsi heti sen kimppuun ja seuraavana päivänä meidän perheessä olikin jo kaksi tollasta huivia:D Toimii myös kuulemma loistavana vilttinä sohvalla.

Nyt tän tytön pitäis palailla italian kirjojen kimppuun, mutta motivaatio on jossain pakkasen puolella. Missä vaiheessa italiasta tuli näin vaikeeta?! Kaikenlisäks ollaan kaksi kurssia jäljessä ja suunnitelmissahan olis kirjoittaa italia jo ensi keväänä... Saa nähdä miten käy.

London Shopping

6 Comments »

Outfit Ideas

London Wanties


Pilvi: Täällä blogin puolella on viime päivinä eletty hiljaiseloa, nimittäin se kauan ododtettu koeviikko starttasi tiistaina ja töitä on riittänyt. Nyt kuitenkin tämä tyttö "lomailee" seuraavat neljä päivää, nimittäin mulla seuraava koe koittaa vasta maanantaina. Nyt sitä ehkä ehtii blogiakin välillä päivitellä :)

En muista olenko maininnut täällä, mutta lähden siis kolmen viikon päästä Lontooseen! Suuntaan sinne kahden serkkuni kanssa ja luvassa onkin must see -nähtävyyksien lisäksi paljon shoppailua. Hinnat ehkä saattavat vähän kirpaista esimerkiksi viime syksyiseen Nykin matkaan verrattuna, mutta onneksi olen jo onnistunut keräämään muutaman lantin säästöpossuun. Yllä olevissa kollaaseissa on vähän suuntaa-antavaa ostoslistaa itselleni, tosin kokemuksesta tiedän, että se lopullinen ostosaalis näyttää kuitenkin ihan toiselta kuin olen suunnitellut. Ainoa pakko-ostos taitaakin olla Topshop-farkut, sillä mulla tää kahtien farkkujen kierrättäminen ei oikein toimi, oon aina ihan pulassa jos molemmat sattuu pyykkikoriin samaan aikaan. Kello-ostokset ja Zaran rakkauslaukku saattavat taas jäädä vasta parin kuukauden päässä häämöttävään palkkapäivään, tällä budjetilla ei nimittäin vielä hirveästi tollaisia ostella :D

Noi atsteekki-printti pöksyt on jännät, nimittäin ennen inhosin kaikkea tollaista. Nyt kuitenkin oon nähnyt kaduilla ja blogeissa noita niin kivasti yhdistettynä esimerkiksi johonkin rentoon neuleeseen, että alkaa muakin vähän houkutella. Jos vaan rahkeet riittää niin noi on kyllä syksyn ehdoton ykkösvalinta!

Nyt jälkeenpäin luettuna tää teksti on ehkä vähän sekava, mutta pistetään se rankan pänttäyksen piikkiin. Tsemppiä vielä muille koeviikkon väsyttämille ja hyvää yötä! :)

Cookie monster

6 Comments »

Pinja: Oon nyt muutaman kerran keksihampaan kolottaessa tehnyt koulun jälkeen välipalaksi tälläisiä super helppoja ja terveellisiä kahden aineksen keksejä. Näihin ei oikeasti tule mitään muuta kuin banaania ja kaurahiutaleita, mutta maistuvat ihan mielettömän hyviltä!


Ensin muussataan banaani, jonka jälkeen sen joukkoon heitetään kaurahiutaleita sen verran, että "taikinasta" tulee tuollaista tahnamaista. Sitten vain muotoillaan keksit pellille ja paistetaan noin 250 asteisessa uunissa suunnilleen kahdeksan minuuttia. Ja valmista on! Maailman helpoimmat ja terveellisimmät keksit :) Itse ripottelen vielä valmiiden keksien päälle kanelia, jonka voisi varmasti laittaa myös ihan sinne taikinan joukkoon. Muutenkin uskon, että tota reseptiä voi varioida ihan oman mielensä ja makunsa mukaan, ja heittää joukkoon esimerkiksi pähkinärouhetta, rusinoita, tai mitä nyt ikinä keksiikään. 


Nyt mä toivotan kaikille hyvää viikonloppua, joka itselläni kuluu suurimmaksi osaksi ensi viikolla alkavaan koeviikkoon valmistautuessa!

P.S. I love me -messulippujen arvonta päättyy huomenna, joten vielä on aikaa osallistua :)

Lifehouse - Between the Raindrops

10 Comments »

IMG_4453M IMG_4466M
IMG_4378M
IMG_4420M IMG_4404M

Pilvi: Näin syksyn tullen saa kokea taas ihania hetkiä maailman parhaassa paikassa - kotona. Voi vetää villasukat jalkaan, tehdä hyvää ruokaa, sytyttää kynttilöitä, käpertyä viltin alle, katsoa hyviä leffoja ja kuunnella sateen ropisevan peltikatolle. Juuri niin tein tänään. 

Otsikosta löytyy tämän hetken rakkauskappale, sadeteemaan sopivasti. Suosittelen lämpimästi kuuntelemaan :)

Turning seven

10 Comments »


Pinja: Pikkusisko täytti lauantaina seitsemän vuotta, minkä takia meillä oli koko päivä talo täynnä väkeä. Ensin juhlimassa oli paljon pieniä ekaluokkalaisia ja myöhemmin vielä sukulaisia. En ymmärrä miten niin pienistä tytöistä voi lähteä niin kova ääni ja minä kun olin vielä fiksuna suunnitellut tekeväni koulujuttuja nimenomaan noiden kaverisynttäreiden aikaan... Mitähän oon sillonkin ajatellut kun oon tollasta suunnitellut?:D


Sain leikkiä jätskibaarin pitäjää kun tarjoilin tytöille jäätelöannoksia ja oli kyllä hauskaa! Vitsi kun pääsisin joskus jäätelökioskille kesätöihin. Tosta jätskibaarista on tullut meillä jo ihan vakkari, se pitää ehdottomasti järjestää aina kaikilla lasten synttäreillä.


Sukulaisiakin oli kiva nähdä pitkästä aikaa ja juttua riitti, varsinkin tulevista vanhojen tansseista. Usein oon synttäreillä ja muissa juhlissa aika hiljainen kun tuntuu että ei vaan ole mitään sanottavaa, mutta nyt höpöteltiin serkkujen kanssa pitkät pätkät. 



Oli tosi mukava, mutta myös erittäin uuvuttava päivä. Pääasia kuitenkin oli, että sisko nautti ja oli onnellinen ♥ 

I love me

13 Comments »

Pinja & Pilvi: Nyt olis vuorossa blogin ensimmäinen arvonta! Helsingin messukeskuksessa järjestetään 11.-13. lokakuuta I love me -messut, joiden aihealueet ovat kauneus, muoti, terveys ja koru&kello. Päätettiin arpoa teille kirjekuori, joka sisältää kolme kappaletta kyseisiä messulippuja, koska ajateltiin että siellä lukijoiden joukossa on varmasti aiheista kiinnostuneita :) Arvonta on blogiamme Bloggerin kautta seuraaville, joten varmistathan ennen osallistumista että olet klikannut itsesi lukijaksemme.



Osallistumisaikaa on viikon verran, eli lauantai 21. syyskuuta asti ja osallistuminen tapahtuu jättämällä sähköpostiosoite tämän postauksen kommentteihin. Onnea arvontaan! :)

Digging deeper

6 Comments »


Pilvi: Jokaiseen yllä olevaan kuvaan liitty yhdellä tai useammalla tavalla asia, joka tekee mut onnelliseksi. Ne asiat eivät vältämättä ole isoja (en kuitenkaan vähättele täydellisen mustikkapiirakan merkitystä onnelisuuteeni...), mutta saavat silti ihmeitä aikaan silloinkin, kun minkään ei kuvittelisi piristävän. Huomaan kuitenkin, että itselleni ongelmaksi muodostuu se, että tarvitsen elämääni koko ajan lisää niitä pieniä onnenmurusia. Ei riitä, että omistan yhden täydellisen laukun, tarvitsen kaksi. Ei riitä, että osaan tehdä hyvää mustikkapiirakka, haluan osata tehdä myös täydellistä lasagnea. Ei riitä, että olen 10 oppilas italiassa, haluan olla yhtä hyvä myös ruotsissa. Ei riitä, että saan sisustaa itse oman huoneeni, sisustan mielummin koko talon ja saman tien vaikka naapurienkin. Ei riitä, että omistan ihanan koiran, haluan myös kissan ja minipossun.

Tähän liittyen olen kuullut monesti sanottavan: happiness is not having what you want, but wanting what you have. Muutama päivä sitten opin kyseisen sanonnan kantapään kautta. Olin liian keskittynyt haluamaan kuuta taivaalta, joten unohdin, että mulla on jo jotain ihan yhtä hyvää paljon, paljon lähempänä. En halua tehdä samaa virhettä uudestaan, joten tämän syksyn aikana aion opetella arvostamaan vielä enemmän kaikkea, mitä olen jo saanut elämääni. Luulen, että olen jo päässyt alkuun - juuri nyt olen nimittäin onnellinen ilman mitään syytä. 

Kuitenkin uskon, että on vähintään yhtä tärkeää haaveilla ja koko ajan tavoitella uusia asioita, kuin arvostaa sitä mitä jo on. En olisi ikinä saavuttanut elämässäni yhtä paljon syitä olla onnellinen, jos en olisi uskaltanut haaveilla. Joten lopuksi: Dream, Believe, Achieve.

Fashion Week Edition - Day 5

No Comments »


Pilvi & Pinja: New Yorkin muotiviikot alkavat lähentyä loppua, mutta onneksi muotia nähdään vielä monilla Euroopan catwalkeilla esimerkiksi Milanon ja Pariisin muotiviikkojen muodossa, joten lisää inspiraatiota luvassa. Näitä asupostauksia on ollut tosi kiva tehdä ja asukuvien ottamisesta on tullut rutiini, eikä siis kuvien räpsiminsen aloittaminen vaadi enää sen suurempia ponnistuksia. Ollaankin onnistuttu pitämään yllä ennätystiheää postaustahtia koko tämän viikon :) Toivottavasti näistä postauksista on ollut myös teille lukijoille iloa! Tämä on siis viimeinen "teemapostaus", mutta totta kai asupostaukset jatkuu, vähän harvempaan tahtiin vain. Suunnitelmissa on myös kirjoittaa vähän muotia syvällisemmistä näkökulmista.

Fashion Week Edition - Day 4

4 Comments »



Pinja & Pilvi: Tänään saatiin taas Mia kuvaajaksi, meidän pitää varmaan kohta alkaa maksaa sille palkkaa.. Mutta voi tätä ihanaa päivää, syksy on vihdoin tullut! Poissa ovat aurinkoiset ja kuumat kelit, tervetuloa neuleet ja saappaat ;) Tää viileys tuli tosin nyt sen verran äkkiä (eilen esim. pystyi vielä ottamaan aurinkoa terassilla..), että viluhan esimerkiksi tollaisessa bleiserissä tuli. Huomenna houkuttelisi vetäistä päälle villapaita, pipo ja kaulaliina! 

Fashion week edition - day 3

6 Comments »


Pinja: Tälläiset vaatteet valikoitui näin maanantaiaamuna päälle. Rakastan tota raitapaitaa, se on meinaan ihan super pehmeä ja mukava. Mitäpä muutakaan sitä maanantaina päälleen haluaisi pistää? Jostain syystä en tykkää noista farkuista yhtään lahkeet "normaalisti", mutta tolla tavalla käärittynä ne on mun mielestä hirmu kivat. Pilvi on tänään ollut kotona kipeenä, joten sen takia vain mun asusta kuvaa tällä kertaa. Kiitos YO-kuunteluiden mulla alkoikin koulu vasta 12 ja huomenna sama homma. Tulee ihanan kevyt laskeutuminen tähän viikkoon kun herätyskello ei soita kuudelta aamulla.


Koulun jälkeen lähdin Mian kanssa Tapiolaan sovittamaan mun unelmien wanhojen mekkoa, mutta mitä kävikään ilmi kun päästiin paikan päälle... Sellanen oli jo myyty meidän kouluun. Tiedän että maailmassa on vakaviakin ongelmia, mutta just tällä hetkellä mua harmittaa ihan hirveesti! Alkaa pikku hiljaa tulemaan jo stressi ja ahdistus ton mekon kanssa, kohta ei oo enää mitään kivaa jäljellä. Ei auta kuin jatkaa metsästystä siis.


Mia on ottanut tämänkin postauksen kuvat ja tällä kertaa ihan omalla kamerallaan, eli Canon EOS 60D:llä. Kyllä tuon eron vaan huomaa ja saattaahan ton kameravelhon loistavilla taidoillakin olla jotain tekemistä asian kanssa :) Kiitos vielä näistäkin Mia! 

Fashion Week Edition - Day 2

8 Comments »


Pinja & Pilvi: Ja yhteiset asupostaukset jatkuu! Molemmille oli valikoitunut tyttöjen shoppailureissulle päälle tummaa farkkua ja kauluspaita, yhdistelmä joka ei kyllä petä koskaan. Kierreltiin Helsingin keskustan kauppoja ihanassa seurassa ja mietittiin mm. tulevia wanhojen tansseja. Eikä me kotiin ihan tyhjin käsin lähdetty, vaan saatiin aika kivoja juttuja syysvaatekaapin täydennykseksi ;) 


Asukuvista saamme kiittää ihanaa Miaa, joka myös suostui kameran eteen ;) Oli kiva saada joku muu (varsinkin tollainen kamerataituri) vaihteeksi kuvailemaan, saatiin samalla kunnollisia yhteiskuviakin tänne blogin puolelle. Kiitos vielä kovasti! :)