Archive for toukokuuta 2013

Faking it 'til I'm making it

16 Comments »


Pinja: En oo koskaan aikasemmin elämässäni kokeillut itseruskettavaa, mutta kun näin tämän lojuvan tyhjänpanttina kaapissa päätin antaa sille mahdollisuuden. Tarkkaan ottaenhan tuo ei edes ole itseruskettava, vaan heleyttävä vartaloemulsio, mutta riittää mun tarpeisiin oikein hyvin kun en haluakaan mitään vietin kaksi viikkoa Thaimaassa -efektiä :) En mä kyllä varsinaisesti vastaankaan laittais jos joku nyt mut välttämättä haluais Thaimaahan viedä ;) 


"Heleyttävä vartaloemulsio - Kevyt, raikas sävy tasoittaa ihoa ja saa sen näyttämään kauniin heleältä. Levitä vartalolle päivittäin. Sopii erityisesti säärille, käsivarsille ja dekolteelle. Anna kuivua ennen pukeutumista"


Aluksi vähän säikähdin tota väriä, koska en ajatellut sen olevan noinkin voimakas. Laitoin tätä juurikin jalkoihin, käsivarsiin ja dekolteelle ja tuote levittyi todella tasaisesti. Luulen että tää on ennemminkin tarkoitettu käytettäväksi aamuisin, mutta koska käyn itse aina iltaisin suihkussa olen levittänyt tota kuoritulle iholle suihkun jälkeen. Tuossa on mukana sellaista pienenpientä hilettä, joka ei kuvassa erotu, mutta levittäessä näkyy selvästi. Sitäkin aluksi vähän pelkäsin, mutta se hile nimenomaan tuokin iholle sen heleyden, eikä todellakaan mitään Edward Cullen auringossa -fiilistä. Tuote tuntuu kuivuvan nopeasti, mutta silti olen huomannut aamulla valkoisissa lakanoissa joitain tahroja. Siitä ehkäpä ainoa miinus tälle muuten loistavalle heleyttävälle vartaloemulsiolle. 


Lopputulos on mielestäni tosi kaunis ja luonnollinen. Sävy on heti levittämisen jälkeen hieman vaaleampi, mutta syvenee noin puolen tunnin aikana tuollaiseksi kuin oikeassa kuvassa näkyy.


Aion kyllä ehdottomasti jatkaa tän käyttöä siihen asti, että ainakin jalat saa vähän enemmän "oikeaa" väriä, eikä näytä ihan kalkkunan koivilta :D

Goodies from London

2 Comments »


Pilvi: Koeviikon keskellä sain kivan piristyksen kaukaisilta mailta, iskä nimittäin toi tuliaisia Lontoosta! Toivelista Abercrombie & Fitchistä oli onneksi pitkä ja täynnä varavaihtoehtoja, sillä monet toiveistani saivat kuulemma myyjältä vastauksen: "Sold Out". Lopulta kuitenkin varastoista löytyi mulle uudet ihanat treenishortsit ja lippis (itseasiassa kaksikin) kesäisille rannoille. Kuvissa näkyvät kengät taas kävin ostamassa interrailia varten, onneksi lenkkarit ovat taas muodissa ;) Noilla kelpaa tallailla jopa Pariisissa!

Kaikki uudet ihanuudet ovat päässeet jo koekäyttöön, kamera vain unohtui laukkuun eli asukuvia ei ole luvassa. Tämän päivän asuna nimittäin oli farkkujen ja neuleen kanssa lippis ja lenkkarit, ruotsalaisia muotibloggaajia seuraten. Viimeistään interraililla sitten luvassa samantyylistä asukokonaisuutta :) Shortsit taas piristivät silmää tänään Bodycombatissa. 

Nyt sitten unille ja valmistautumaan huomista koitosta varten, kohtaan nimittäin Sokrateet ja Platonit filosofian kokeen merkeissä...

Quick update

6 Comments »

Pinja: Pikaista kuvapäivistystä viime päiviltä :) Nenä on ollut kiinni koulukirjoissa aikalailla 24/7, kemian kohdalla siitä ei kyllä ollut kauheasti hyötyä... Onneksi noita tuloksia ei tartte jännittää kauhean pitkään kun viikon päästä saadaan kokeet jo takaisin. 



Tänään suunnataan Pilville pitämään leffailtaa, jota ootankin jo innolla! Viime kerralla kun piti yhdessä tyttöjen kanssa nähdä niin mulle iski tietenkin jokin epämääräinen vatsapöpö ja päivä meni sohvalla maatessa. Nyt kuitenkin oon elämäni kunnossa, eikä mikään saa mua jäämään kotiin. Kaipaan vähän jotain sosiaalista elämää :D 


Skaters and ballerinas

6 Comments »


Pinja: Olin viime perjantaina pyörähtämässä kesäisessä mutta tuulisessa Helsingissä ja H&M:stä löysin tälläiset ihanuudet itselleni. Balleriinoissa ei mitään erikoista ole, piti vain saada uudet kun tällä hetkellä mun kenkäkokoelmassa ei ole yksiäkään. Tohon hameeseen sen sijaa rakastuin ja kovaa! Oon jo pidemmän aikaan haaveillut jostakin kivasta skater-mallisesta hameesta ja kun tämän sieltä rekistä bongasin oli pakko kiikuttaa sovituksen kautta kassalle. Voiko olla täydellisempää kesähametta?! Ihana malli, kevyt materiaali ja täydellinen kesäväri. Eipä sitä kai muuta voi hameelta oikeastaan toivoakaan :) Sen verran läpinäkyvästä kankaasta tosin tehty, että mustat mikrot alla on välttämättömyys.



Kuten Pilvi edellisessä postauksessa mainitsikin, viimeinen koeviikko starttailee ja munkin osalta saattaa olla nyt hiljaisempaa täällä blogin puolella. Mulla kun noita kokeita on vaan se neljä, niin yritän nyt panostaa niihin sitten ihan kunnolla. Hyviä viimeisiä koulupäiviä kaikille!


Huomasin vasta näitä kuvia ladatessa, miten eriväriset mun jalkaterät on verrattuna sääriin! Ilmeisesti vähän paremmin tarttuu mulla toi rusketus sääriin kuin jalkateriin :D

Kukkakedolla

8 Comments »

Shortsit/BikBok
Bleiseri/Vila
 
Kuoret/H&M
 
Muumikulho/Stockmann
Pilvi: Edellisessä postauksessani haaveilin kovasti ostosreissusta ja perjantaina se toteutuikin! Mukaan tarttui monia juttuja, joista olin haaveillut jo pidenpään. Löysin jopa kivat farkkushortsit :) Lauantai kului kotoilun merkeissä, katsottiin tyttöjen kanssa lätkää ja euroviisuja ja pakko todeta, ettei tainnut olla ihan Suomen päivä.

Tänään olin katsomassa uutta Great Gatsbya, enkä oikein tiedä tykkäsinkö. Siinä oli erikoisesti tuotu ripaus 2000-lukua Charlestonin ja herrasmiesten aikakaudelle, eli 1920-luvulle ja yhdistelmä tavallaan toimi. Jotain kuitenkin jäi puuttumaan (tai jotain oli liikaa). 

Ensi viikolla ainakin mun puolelta saattaa tulla vähän hiljaisuutta, nimittäin viimeinen koeviikko painaa raskaana päälle. Yritän kuitenkin keksiä itselleni sinne pänttäyksen sekaan jotain kivaa, josta ehkä saisi aihetta myös postaukseen.

One Direction

6 Comments »

Pinja: Mietin pitkään teenkö tätä keikkapostausta ollenkaan, mutta päätin nyt loppujen lopuksi kuitenkin toteuttaa tämän. Varoitan alkuun vain, että jos ei iPhone-kuvat iske niin suosittelen skippaamaan koko postauksen, järkkäriä kun ei areenalle tietenkään saanut viedä :) 


Keikka pidettiin Friends Arenalla, jonne olikin metroasemalta yllättävän pitkä kävelymatka, mutta ihmisvirtaa seuraamalla löydettiin hyvin perille. Ei oikeastaan tiedetty meidän paikoista mitään muuta kuin että ei saatu vierekkäisiä ja luultiinkin, että ollaan jossain ihan ylhäällä katon rajassa viimeisessä rivissä, josta tuskin näkisikään mitään. Meidän lipuissa luki sisäänkäyntinä Gate 2 ja kun päästiin sisään Arenalle ihmeteltiin vähän kuinka me oltiin siitä portista permannolle päädytty. Yritettiin hetken aikaa miettiä miten päästäisiin sieltä pois, kunnes Kaisu tajusi katsoa lippuja: oikea lattia ja keskivasen lattia, oltiin siis ihan oikeassa paikassa! Siinä vaiheessa pääsi kyllä aikamoiset hämmästyksen ja riemun kiljahdukset. En ymmärrä miten ei tajuttu katsoa niitä lippuja tarkemmin aikaisemmin :D 

Oltiin vähän innoissamme meidän paikoista


Keikkahan oli aivan mahtava ja yleisöä ihan sikana! Fiilis tuolla oli ihan huikee, kaikki lauloivat mukana ja hyppivät ja pomppivat. Paitsi se yksi pikkutyttö meidän takana, joka piti käsiä korvillaan ja kirkui suoraa kurkkua melkein koko kahden tunnin ajan. Muitakin suomalaisia oli paljon paikalla ja monta Suomen lippuakin bongattiin yleisön seasta. 



Tiedän, että One Direction jakaa mielipiteitä aika rajustikin, mutta mulle kyseinen bändi on ollut tärkeä jo pitkään. Sen takia olikin ihan uskomatonta kuulla kaikki biisit livenä ja nähdä kaikki viisi oikeasti omien silmien edessä. Mun innostus oli viime aikoina vähän kyllä laskenut, mutta tän keikan myötä se lähti taas uuteen nousuun! Tää on sellanen kokemus, jonka mä kyllä tuun varmasti muistamaan koko mun elämän ajan. 

Lovely little things

4 Comments »


Pilvi: Viime päivät on kauniista säästä huolimatta kuluneet haaveillen tulevasta. On ollut kesälomahaaveilua, erityisesti interrailsuunnittelua, ja jopa jatko-opintosuunnitelmia. Milloinkohan sitä oppisi elämään ihan vain hetkessä?

Oon myös haaveillut kovasti uusista vaatteista, jotka täyttäisivät kirpparin jäljiltä jopa puolityhjältä vaikuttavan vaatekaapin. Keskiviikkona löysin täydellisen vaaleanpunaisen reilaushupparin, mutta sen lisäksi ostoslistalla olisi mm. jonkinlainen vaalea bleiseri, uudet shortsit, uusi hame sekä interrailvarusteita, kuten kävelykengät sekä Kånken-reppu. Vielä kun saisi rahat riittämään kaikkeen! Niin ja olisihan se ihan kiva löytää tarpeeksi kivannäköisiä ja -tuntuisia vaatteita. Oon nimittäin superkriittinen kuluttaja, kaiken täytyy sopia just eikä melkein. 

Keskiviikkona tein muuten ihanan kanasalaatin Azure Moment -blogin innostamana :)

Sommartiden!

4 Comments »

Pinja: Tälläsissä merkeissä vietin mun tiistai-iltapäivää. Pakostikin tulee hymy huulille kun voi maata terassilla ottamassa aurinkoa, haaveilla tulevasta kesästä ja lukea. Jotenkin toi filosofia kyllä vaan tuntuu niin käsittämättömältä, että vähän pelottaa miten koe tulee parin viikon päästä sujumaan. Mutta eiköhän siitäkin selvitä. Koulumotivaatiota mulla ei tällä hetkellä toisaalta ole ollenkaan, mutta toisaalta on ihan kauheasti. Tekisi mieli panostaa ihan kunnolla, mutta en vain yksinkertaisesti jaksa :D Pitkä matikkakin vaihtui tässä kesken jakson lyhyeen, joten nyt mulla on koeviikolla vain neljä koetta. Mutta enää pari viikkoa kestettävää ja sitten koittaa vapaus! Ainakin melkein, oon nimittäin kesäkuun töissä ja ehtinyt itseasiassa aloitellakin jo vähän. 

Suosittelen muuten kaikille tuota sitruunavettä, maistuu tosi hyvältä! Kivaa vaihtelua ihan vain tavallisen veden lipittelylle :) 

P.S. On se hyvä että tähän mun masuun tarttuu rusketus niin helposti, ihan on selvät rajat näkyvissä jo! ;)

Hyvää äitienpäivää!

4 Comments »


Pilvi: Äitienpäivään ei ole ollenkaan hullumpaa päättää tätä minilomaa, joka kauniine säineen on ladannut mukavasti akkuja loppukevättä varten. Tänään on meillä syöty lettuja, käyty kukittamassa hautoja ja löhötty sohvalla. Loppupäiväksi on luvassa Bodybalancea ja kenties äiti-tytär -telkkarinkatseluaikaa :D 

Mulla oli kauhean suuret suunnitelmat kuvata My Day -video perjantaina, mutta ei siitä oikein tullut mitään. Harjoitus kuitenkin tekee mestarin ja toivottavasti ennen kesää tänne bloginkin puolelle saisi jotain videomatskua! Nyt meen kuitenkin ottamaan ihanat päikkärit :)

Ainiin ja hei mulle saa vinkkailla hyviä Kånkeneita ja iPhone-kuoria myyviä nettikauppoja!